Oyuna gir

AltayBaşkentte asker kaçır.

Karamanoğlu · · 52 görüntülenme · 9 cevap
Sırala: ♥ En beğenilen · Tarih
Karamanoğlu Er
45 ileti
🏹 Altay · Hun · [BOZ] · 508 nüfus
Beta GönüllüsüKut Taşıyan

Ben premiuma ait bu özelliği başkente asker kaçır diye okuyordum. Yani ikinci obaya saldırı olursa askerini başkente kaçır şeklinde .
Tardun mardun bir sürü oyun varmış beni davet eden bir sürü kişi oldu. Girdim baktım oyunlara koruma kalkanı diye bir özellik var. Haa dedim bu oyun p2w (kazanmak için öde) oyunu . Ben oynamam öyle oyunları. Ne yani kalkanın ardına saklanıp çiftçilik mi yapacağım. FarmVille oynarım daha iyi.

Neyse şunu söyleyeyim. Bugün öğrendim ben yanlış okuyormuşum. Başkentte asker kaçır diye bir özellik varmış. Oyunun ne zevki ne heyecanı kaldı. Matrix 1 gibi herkesi mutlu etmeye çalışan bir ortam ama Matrix 1 bu nedenle kapandı. Heyecan ve risk yoksa oynamanın bir mantığı da yok açıkcası

MeteBASAT Çoban
4 ileti
🏹 Altay «Kara Kam» · Hun · [TUNGA] · 1.371 nüfus
Kut Taşıyan

kesinlikle clanca kaldırılmasını düşündüğümüz özellik rekabeti, heyecanı risk i öldürüyor

Campo Veteran Alp
55 ileti
🏹 Altay «ALBIZ» · Hun · [TUNGA] · 610 nüfus
Kut Taşıyan

Binlerce askerin de olsa bir anlamı yok, herkes kendini güvende tutabilecekse oyunda askere gerek yok.

muazmohikan Er
27 ileti
🏹 Altay «PEÇENEK» · Hun · [TUNGA] · 1.136 nüfus

Tunga klanı olarak katılıyoruz.
Değiştirilmesi ve oyunun PVP sistemini öldüren bu uygulamanın kaldırılmasını istiyoruz. Savaş oyunu olmaktan çıkıp, 1 ay çiftlik geliştir sonra gökdelen dik sonra şampiyon ol fikrine iten bir durum oluyor. @dedekorkut bu hususta çok hızlı bir gelişme kaydedilmesi lazım.
Ayrıca obaların kurulmasını kültür puanından ziyade askeri puanlar ile sağlamalıyız. En azından 2. Obadan sonra ortalığın savaş alanına dönüşmesi için bu yapılabilinir ve böylece kimse gevşek bir şekilde kalmaz online ve yağma sistemine kendini dahil eder vesselam.

NeinHelga Er Bilge
32 ileti
🏹 Altay · Uygur · [BOZ] · 1.425 nüfus
Beta Gönüllüsü

ben de katılıyorum bu duruma. bütün askerleri başkentte toparlayıp sıfır risk ile oyun sonuna kadar ulaşılabilir gibi. kaldırılırsa biraz daha heyecan gelir tahminim

AlpEr Tunga Er
11 ileti
🏹 Altay · Uygur · [BOZ] · 1.801 nüfus
Kut Taşıyan

Bence çok önemli bir özellik değil başkentin yıkıldıktan sonra askerin kaçsa ne olur kaçmasa ne olur

MeteBASAT Çoban
4 ileti
🏹 Altay «Kara Kam» · Hun · [TUNGA] · 1.371 nüfus
Kut Taşıyan
Bence çok önemli bir özellik değil başkentin yıkıldıktan sonra askerin kaçsa ne olur kaçmasa ne olur

@AlpErTunga
Başkent feth edilemiyor ne diye senin 20 seviye suruna vurmaya uğraşayım tabiki obanı değil askerlerini hedefleyip vurmam lazım

AlpEr Tunga Er
11 ileti
🏹 Altay · Uygur · [BOZ] · 1.801 nüfus
Kut Taşıyan
@AlpErTunga
Başkent feth edilemiyor ne diye senin 20 seviye suruna vurmaya uğraşayım tabiki obanı değil askerlerini hedefleyip vurmam lazım

@MeteBASAT o da doğru

Ayyıldız Er
15 ileti
🏹 Altay · Hun · [BOZ] · 706 nüfus

Oyunu p2w yapan tek o özellik değil ki. Hızlı inşaat, hızlı eğitim, gibi özelliklerde p2w ne giriyor. Ben gecenin 2sinde kalkıp inşaat boşa gitmesin diye alarm kuruyorum. Sabahın da adam altınla ana binalarını makslayıp(mecazi) benim anında önüme geçiyor

Karamanoğlu Er
45 ileti
🏹 Altay · Hun · [BOZ] · 508 nüfus

Admin burada bir şeyler yazmaya tenezzül etmiyorsa buradan bildiriyorum. Benim için bir defter kapanmıştır nHerkese iyi oyunlar. Sizlere nasıl oynanması gerektiğini öğretebilmişsem ne mutlu bana. Herkes kendi kararında özgürdür.