Oyuna gir

AltaySunucu yenilenme süresi hakkında

Karamanoğlu · · 23 görüntülenme · 0 cevap
Karamanoğlu Er
45 ileti
🏹 Altay · Hun · [BOZ] · 508 nüfus
Beta GönüllüsüKut Taşıyan

Lafım Dede’ye. Umaykut ve Travian’da orduyu kaybedip tekrar basıyorduk. Burada ise orduyu basmadan sunucu kapanıyor. Gerçi bunun asıl nedeni gençlerin kanının kaynaması ve orayı burayı kurcalamaları oldu.

Neyse, şunu demek istiyorum: Bir oba, 100 level tahıl ile 130K civarı, en azından asker besliyor. Oyunda anıt kurmak asıl amaç olsa da oyuncular askerleri bastıktan sonra onları kullanmak ister. Orduyu kullanmak için basıyoruz. Belli bir seviyeden sonra çatışmalar olacaktır. Eğer çatışmalar olursa hırs artar, hırs arttıkça altın kullanımı da artar. İşin açıkçası, ekmeğinizi bu gibi işlerden kazandığınız için sizin de işinize gelir.

Oyuncu sayısı az, bunun birkaç sebebi var. Değişen oyun alışkanlıklarından başlar. Fakat bir mobil uygulama da gerekli. Bende ilk yayınladığınız ve büyük ihtimalle Google politikaları nedeniyle kaldırdığınız uygulama yüklü. Ben de kendim WebView App Builder ile birkaç APK yaptım ama sizin hazırladığınız APK daha iyi.

Belki altın satın alım linklerini kaldırıp öyle yayınlarsanız Google politikalarıyla da çatışmaz. “Satın alım için web sitesini ziyaret edin.” yazmanız yeterli olabilir.

Çok konuyu dağıttım ama sunucu süresi bence kısa. Umaykut’ta 5. haftada giren bir arkadaş, asker seviyesi olarak beni yakalamıştı. Burada ise o sürelere daha ulaşamadık.