Oyuna gir

Mevcut sunucu

DedeKorkut · · 293 görüntülenme · 19 cevap
📊 Şuanki sunucudan zevk alıyor musun ve yeni sunucuda başlamak ister misin?
25 oy
Sırala: ♥ En beğenilen · Tarih
DedeKorkut Er Kağan
18 ileti
🏹 Altay · Göktürk · 179 nüfus
Beta GönüllüsüKut Taşıyan

Şuan sunucuda aktif oyuncular var evet ama istediğimiz seviyede değil. Bildiğiniz üzere bu oyuna yeni başlayanlar için erken başlamak önemli ve şuan oyuncular arasında aşırı dengesizlik var. Biz de reklamlarımızı sunucu başında veriyoruz ve yeni sunucu için iyi miktarda bütçe ayırdık. O yüzden bir anket yayınlamak istedik. @herkes

RİZELİ Çoban
3 ileti
🏹 Altay · Hun · [BOZ] · 1.922 nüfus

Yeni gelen oyuncular oluyor bir süre daha bekleyebiliriz . Ayrıca yeni gelen arkadaşlar şuan öğrenme aşamasındalar , hemen yeni sunucu açsak yine geride kalabilirler . Ay sonu Anıt açabiliriz isterseniz

Lazarus Er Bilge
10 ileti
🏹 Altay · Uygur · [BOZ] · 1.408 nüfus
Kut Taşıyan
Yeni gelen oyuncular oluyor bir süre daha bekleyebiliriz . Ayrıca yeni gelen arkadaşlar şuan öğrenme aşamasındalar , hemen yeni sunucu açsak yine geride kalabilirler . Ay sonu Anıt açabiliriz isterseniz

@RİZELİ

Evet tamamen katılıyorum bu şekilde olması oyuna yeni katılanlar için daha iyi olabilir

DedeKorkut Er Kağan
18 ileti

altınlar hesap başı. yeni sunucuda kaybolmuyor. ve yine sunucunun bir kazananı olacak.

muazmohikan Er
27 ileti
🏹 Altay «PEÇENEK» · Hun · [TUNGA] · 1.136 nüfus

16 Ekim çok ileri bir tarih. Şuanda klan olarak bizde ( bozkır ) anıt için yeterlilik olduğu kanaatindeyim. Serverin yeni gelenleri oyunu 1 hafta daha tecrübe edip iyice öğrenirler. Ay sonu anıt için mücadele başlarsa ona da harcanan bir süre olacak ve bu şekilde yeni ayın ilk günlerini de geçirmiş olacağız. Yeni server mücadelenin daha normal seyirlerde herkesin güç dengesine dahil olacağı bir yarışma olacaktır. Ancak sunucu kazananlarına dair adminin ödül tarifesini de bilmek istiyoruz... @dedekorkut

NeinHelga Er Bilge
32 ileti
🏹 Altay · Uygur · [BOZ] · 1.425 nüfus
Beta Gönüllüsü

Tarihimiz belli olmuş kılıçları bileyin atların arpalarını eksik etmeyin :)

ULUTENGRI Er
25 ileti
🏹 Altay · Göktürk · [TUNGA] · 686 nüfus

Sunucu için hayırlısı olsun. Umarım yeni sunucu sorunsuz bir şekilde ilerler

TöreBEY45 Er
15 ileti
🏹 Altay «TöreBey45» · Göktürk · [TUNGA] · 1.496 nüfus
Kut Taşıyan

er yorumu 1 kolay gelsin :D

Ayyıldız Er
15 ileti
🏹 Altay · Hun · [BOZ] · 706 nüfus

Yeni sunucuda baya bi canlılık var gibi. Daha da artması dileğiyle

TURKUAZ Er
40 ileti
🏹 Altay · Göktürk · [TUNGA] · 1.384 nüfus
Kut Taşıyan

Peki burası erken final yapıp yeni sunucu açılırsa altın işi ne olacak, sırf burası kapanacak diye altınları boş boş hızlıca kullanmak bana mantıklı gelmiyor

NeinHelga Er Bilge
32 ileti
🏹 Altay · Uygur · [BOZ] · 1.425 nüfus
Beta Gönüllüsü

oyuncu sayısı zaten yeterli değil ikinci sunucu acılırsa buradaki çoğu kişi de yeniye gidecektir. eski sunucunun aktif kalmasının pek anlamı olmayacak gibi

MeteBASAT Çoban
4 ileti
🏹 Altay «Kara Kam» · Hun · [TUNGA] · 1.371 nüfus
Kut Taşıyan

bence ankette zaten tek seçenek var

TURKUAZ Er
40 ileti
Kut Taşıyan

Anladım mevcut altınlar devam edecek, peki erken final söz konusu olursa ne kadar erken yapışması düşünülüyor ona göre hareket edelim

DedeKorkut Er Kağan
18 ileti
Anladım mevcut altınlar devam edecek, peki erken final söz konusu olursa ne kadar erken yapışması düşünülüyor ona göre hareket edelim

@TURKUAZ normalde 16 ekimde açılıyor tuğ anıtları. ay sonuna alınabilir. aktif oyuncular koordine olursa kimin kazanacağı belli olmaz.

TURKUAZ Er
40 ileti
Kut Taşıyan

Tamamdır, herkes rey versin sonuç ortaya çıkınca belli olur :)

Ayyıldız Er
15 ileti
🏹 Altay · Hun · [BOZ] · 706 nüfus

Yeni sunucunun açılması tarafındayım ama bir kaç eksiğin giderilmesi gerek özellikle ve özellikle altın ile hızlandırma işinin halledilmesi gerek. Ve mümkünse bir de mıbil uygulama yaparsanız tadından yenmez 😅

Catarina Er
10 ileti
🏹 Altay «Katerina» · Göktürk · [TUNGA] · 459 nüfus

Yeni başlayanlar için yeni sunucu daha iyi olur, şu an yetişmemizin imkanı yok gibi

TöreBEY45 Er
15 ileti
🏹 Altay «TöreBey45» · Göktürk · [TUNGA] · 1.496 nüfus
Kut Taşıyan

yeni başlayanlar ıcın yenı sunucu her zaman iyi olur

Nuri Çoban
5 ileti
🏹 Altay · Uygur · [IYI] · 566 nüfus
Kut Taşıyan

@DedeKorkut admin yeni sunucuya erişim sağlayamıyorum, sunucu sayfasında yeniden dene dışında birşey yazmıyor. Banlandım mı anlayamadım

Karamanoğlu Er
45 ileti
🏹 Altay · Hun · [BOZ] · 508 nüfus

.

@DedeKorkut admin yeni sunucuya erişim sağlayamıyorum, sunucu sayfasında yeniden dene dışında birşey yazmıyor. Banlandım mı anlayamadım

@Nuri sayfayı yenile başka tarayıcı ile dene büyük ihitmal ban değil