Oyuna gir

Yaylakların süre sıklığı

muazmohikan · · 100 görüntülenme · 8 cevap
Sırala: ♥ En beğenilen · Tarih
muazmohikan Er
27 ileti
🏹 Altay «PEÇENEK» · Hun · [TUNGA] · 1.143 nüfus
Beta GönüllüsüKut Taşıyan

Pek çok arkadaşımızın dile getirdiği, yaylakların şuan ki haliyle kaynak edinme konusunda yardımcı olma olayı çok düşük seviyede kalıyor.
24 saatte yenilenme döngüsü oyun içi dengeleri bozuyor. 4 saatte bir yapılan yenilemeler yağmada kazancı ve oyun içi hareketliliği artıracağı gibi online olma konusunda da teşvik edici olur. Yeni başlayanlar kaynak sıkıntısı çekmez gelişir ve yarışa dahil olurlar. Bu konuda yapılacak bir yenilik beraberinde büyük memnuniyet getirecektir.

Lazarus Er Bilge
10 ileti
🏹 Altay · Uygur · [BOZ] · 1.408 nüfus
Kut Taşıyan

Evet kesinlikle katılıyorum 4 saat bile uzun bir süre olabilir ama en azında 24 saatten iyidir güzel yağma yapan arkadaşlar olduğu için yaylaklar eksik kalıyor admin ilgilen lütfen 🙏🏻

muazmohikan Er
27 ileti

Evet bana kalsa saatlik yenilensin ancak admin bu konularda baya hassas duruyor neden bilmiyorum

Lazarus Er Bilge
10 ileti
🏹 Altay · Uygur · [BOZ] · 1.408 nüfus
Kut Taşıyan
Evet bana kalsa saatlik yenilensin ancak admin bu konularda baya hassas duruyor neden bilmiyorum

@muazmohikan vardır bir bildiği diyelim Bencede saatlik daha güzel olabilir zaten aktif oynayan kişiler için sıkıntı diğerleri pek dert etmiyor:)

TURKUAZ Er
40 ileti
🏹 Altay · Göktürk · [TUNGA] · 1.384 nüfus
Kut Taşıyan

saatlik olabilir, 24 saat çok uzun bir süre

NeinHelga Er Bilge
32 ileti
🏹 Altay · Uygur · [BOZ] · 1.425 nüfus
Beta Gönüllüsü

Daha kısa süre daha az yağma olarak ayni miktarı (belki biraz daha fazla) zamana yayarak yagmalayabiliriz belki. En azından canımız sıkılmaz :)

muazmohikan Er
27 ileti

Miktar ve haydutta değişiklik olmaksızın yani geliri düşmeden sıklaşması gerekir ki oyuna aksiyon gelsin.

NeinHelga Er Bilge
32 ileti
🏹 Altay · Uygur · [BOZ] · 1.425 nüfus
Beta Gönüllüsü

Aksiyon gelmesini istiyorsak eğer şöylede olabilir fikir olarak. Ele geçirme sınırı kalkar. Yaylak bonus çeşidi artar (%50-75-100 bonus gibi) ama yüksek bonuslu yaylaklar daha nadir olur. Ve o yaylaklar için kurşun atıp kurşun yenilir 😁

Catarina Er
10 ileti
🏹 Altay «Katerina» · Göktürk · [TUNGA] · 459 nüfus

Valla ben ne zaman baksam benim etrafımda yaylak boş